Wie zijn wij

Wie zijn wij?

In onze webshop vindt u een zeer uitgebreide collectie zwangerschapslingerie voor de borstvoedingsperiode voedingsbeha’s vanaf maat 65A t/m 95M, zwangerschapsbadmode, nachtkleding  wat bijna allemaal op voorraad is! Al onze beha’s zijn bijvoorbeeld voorzien van handige clips.

Tijdens mijn zwangerschap kwam ik er al snel achter hoe moeilijk het is om passende lingerie te vinden. Lingerie die meegroeit en goed aansluit. Positielingerie is namelijk bijna nergens te koop. En als men het al verkoopt is de keuze zeer beperkt. Zeker als je borstvoeding geeft. En zie hier het resultaat,met gepaste trots kunnen we zeggen dat we een  enthousiast  team hebben  die voor u klaar staat met  een prachtige functionele collectie zwangerschaps lingerie en daarbij de grootste collectie zwangerschaps badmode ook in de grote cupmaat.Kortom iedereen kan er opentopzwanger uitzien

Wij werken nauw samen met bekende merken zoals Cake Lingerie,Cache Coeur ,Amoralia,Petit Amour door deze lange samenwerking en onze ervaring hebben we samen al diverse modellen ontworpen.

En vindt u wat moois, dan kunt u het direct bestellen en veilig betalen via IDEAL, PayPal of een andere betaalmethode van onze betaalprovider Ogone.

Heeft u nog ideeën of suggesties? Die zijn altijd van harte welkom.

Wij beschikken over een pasruimte  waar u op afspraak rustig kunt komen passen uiteraard met een kopje koffie of thee.

Uitstekende klantenservice
* Kwaliteit
* Uniek assortiment in badmode en lingerie
* Alle maten (van klein tot groot)
* Snelle levering

Met vriendelijke groet,

Team Positielingerie

Luttermolenweg 7 

7587 RH De Lutte

[email protected]

Telefoon : (0)541 769 025

Bank: ABN AMRO 522376533 / IBAN: NL63ABNA0522376533 / BIC: ABNANL2A

KvK: 55420141

BTW: NL851701267B01