Algemene voorwaarden

Bestellen

Op alle leveringen van Positielingerie.nl zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Door te bestellen geeft u aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen middels het daarvoor bestemde bestelformulier zullen wij deze gelijk verwerken. U krijgt daarvan een bevestiging per e-mail, maar dit is geen voorwaarde voor het tot stand komen van de overeenkomst. De prijzen op het moment van bestelling van een artikel zijn van toepassing. Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief de wettelijke bepaalde BTW, maar exclusief de eventuele verzendkosten.

Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij anders vermeld. Dit geldt niet automatisch voor nabestellingen.Positielingerie.nl is vrij om haar prijzen aan de passen, deze wijzigingen gelden vanaf moment plaatsing op de site.

Bezorging en Bezorgkosten

Wanneer uw bestelling bij ons binnenkomt word deze met zorg verwerkt, en zodra de betaling door ons ontvangen is, sturen wij uw bestelling meestal diezelfde dag nog naar u op. Wij verzenden via Post.nl en dit duurt gemiddeld 1 tot 3 dagen. Het kan echter zijn dat modellen, kleuren, maten tijdelijk niet voorradig zijn. In dat geval zijn wij echter afhankelijk van onze leveranciers. Uiteraard zullen wij dit direct met u bespreken. We zullen dit proberen binnen 7 dagen te realiseren, als dit niet mogelijk is zullen wij met u overleggen en kunt u uw bestelling kosteloos annuleren.

Voor levering buiten Nederland zullen wij een toeslag vragen van de verzendkosten. Levering geschiedt alleen tegen vooruitbetaling.
Indien dit niet het geval is heeft positielingerie.nl het recht om uw order te annuleren.

Positielingerie.nl blijft volledig eigenaar van alle producten tot het moment dat de koopprijs volledig is voldaan.
Bezorgkosten worden eenmalig per bestelling in rekening gebracht, ook als uw bestelling niet in een keer kan worden bezorgd.

Voor leveringen binnen Nederland berekenen wij geen verzendkosten. De verzending word gedaan door PostNL.

Kortingen: Korting verleend op herhalingsaankopen is alleen van toepassing bij volledige afronding van de eerdere order. Bij gehele of gedeeltelijke retouren is de korting niet van toepassing en zal deze alsnog verrekend of nabelast worden.

Ruilen en Retourneren

Wilt u een andere maat, kleur of bevalt het artikel u niet, dan kunt u de artikelen binnen 14 dagen aanmelden voor het retourneren voorzien van ingevuld retour formulier mits het voldoende gefrankeerd is. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de eventuele door ons berekende verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Retourneren Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is, met hetzelfde betaalmiddel als u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere betaalmethode. De terugbetaling is voor u kosteloos.  U bent zelf verantwoordelijk voor verzending.

Het is belangrijk dat u de volgende regels in acht neemt:
Het artikel dient onbeschadigd te zijn
Het artikel dient niet gedragen te zijn
Het artikel dient niet gewassen te zijn
Het artikel dient voorzien te zijn van de originele verpakking
Het artikel dient voorzien te zijn van alle originele labels en etiketten
Indien waardevermindering optreedt doordat artikelen in strijd met het hierboven bepaalde zijn gebruikt, behouden wij het recht hiervoor van u een vergoeding van maximaal het aankoopbedrag te eisen.

Positielingerie.nl behoud zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren. Dit gebeurt alleen wanneer naar mening van Positielingerie.nl het artikel niet aan de bovengenoemde voorwaarden voldoet.   Vermissing van uw retourzending kunt u uiteraard voorkomen door uw pakket bij het postkantoor te verzekeren.

 

 

Adres voor retourzendingen:

Positielingerie.nl

t.a.v Retourafdeling.
Haverstraat 8a
7573 GK Oldenzaal

Wij zijn telefonisch bereikbaar van:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 op +31(0)541 552987

Garantie en Aansprakelijkheid

Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijke vastgestelde garantiebepalingen van toepassing. Ten aanzien van de artikelen die door derden zijn geproduceerd, is de garantie beperkt tot de garantie die de fabrikant ervoor verstrekt.

De garantie vervalt indien het gebrek ontstaan is als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik van het artikel of wanneer u of derden wijzigingen in het artikel hebben aangebracht.
Indien de door Positielingerie.nl aangeleverde artikelen een gebrek vertonen, dan is de aansprakelijkheid jegens u beperkt tot hetgeen is bepaald over garantie.

Uitgesloten  van garantie zijn panty,s. beugel van bh’s en zoogcompressen .

De aansprakelijkheid van Positiemode.nl voor directe of indirecte schade is in ieder geval altijd beperkt tot een bedrag, gelijk aan de koopprijs van het gebrekkige artikel, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld door Positielingerie.nl

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Bescherming van persoonsgegevens

Positielingerie.nl beschermt en respecteert de privacy van haar klanten en stelt bescherming daarvan te allen tijde voorop. Positielingerie.nl gaat hier dan ook zo zorgvuldig mogelijk mee om en houd zich aan de wettelijke voorschriften op dit gebied.
De gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van uw bestelling worden opgeslagen en alleen gebruikt voor onze eigen activiteiten. Deze worden dus niet zonder uw toestemming doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Bedrijfsgegevens

Positielingerie.nl

MTis B.V.
Haverstraat 8a
7573 GK Oldenzaal

Telefoon : 0541 769 025
Fax: 0847-179108

Bank: ABN AMRO 522376533 / IBAN: NL63ABNA0522376533 / BIC: ABNANL2A
KvK: 55420141
BTW: NL851701267B01