Betalen & verzenden

Zodra uw bestelling en betaling (AfterPay, iDEAL, vooruitbetaling, PayPal of bijvoorbeeld Credit Card) bij ons binnen zijn dan zullen wij de bestelling dezelfde dag, of uiterlijk de werkdag erna) aan u versturen.Mocht een product niet meer op voorraad zijn dan krijgt u via de mail een bericht met de verwachte levertijd.Wij versturen al onze zendingen in een neutrale verpakking. Is het een cadeau? op uw verzoek pakken wij het mooi voor u in!
We versturen de zending met PostNL of de pakketdienst als de pakketten te groot zijn voor de brievenbus. Wij berekenen 4,99 binnen Nederland en  €6,99 naar België

Zodra uw zending verstuurd is ontvangt u van ons een mail  met daarin een link naar de website van Postnl  met het track&trace nummer zodat u uw pakketje kunt volgen.

Verzendkosten:

Pakketservice Nederland:

5,99

Pakketservice Duitsland en België

7,99

Pakketservice overige landen:

Voor deze verzending is het afhankelijk van het formaat en het  gewicht.

 

Mochten wij u ergens mee kunnen helpen? dan horen wij dat graag.

U kunt ons bereiken via de mail,telefoon of chat.

 

Afterpay

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor https://positielingerie.nl/ het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij https://positielingerie.nl/ achteraf betalen tot een bedrag van € 750 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 750. Wij berekenen € 0,99 excl. BTW aan kosten voor het gebruik van Afterpay. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

Bankgegevens

Bank: ABN AMRO 522376533 / IBAN: NL63ABNA0522376533 / BIC: ABNANL2A

Bedrijfsgegevens

KvK: 55420141             BTW: NL851701267B01