Voedingsbeha: het is belangrijk een goede te kiezen

Blog

Voedingsbeha

Het belang van een goede voedingsbeha

Wanneer je een kindje verwacht krijg je regelmatig het advies om te investeren in een goede voedingsbeha. Je gebruikelijke beha’s zijn namelijk niet gemaakt voor de flexibiliteit en het gemak dat je nodig hebt wanneer je borstvoeding geeft. Hierdoor wordt vaak gedacht dat deze beha’s alleen ontwikkeld zijn voor moeders die borstvoeding geven, maar niets is minder waar. Ook tijdens de zwangerschap is iedere zwangere vrouw gebaat bij een mooie voedingsbeha van kwalitatief materiaal.

Flexibiliteit voor je lichaam

Tijdens de zwangerschap verandert er van alles in je lichaam. Niet alleen je buik wordt groter, maar ook je middenrif begint langzaam iets uit te zetten. Wanneer je een gewone beha met beugel draagt kan het zijn dat de beugel wat druk uitoefent op je middenrif. Dit is niet alleen oncomfortabel, maar kan ook je melkklieren blokkeren. Een voedingsbeha heeft geen beugel en is gemaakt van flexibel materiaal dat meegroeit met je veranderende lichaam. Zo voorkom je verstoppingen in de melkklieren en kun je zo comfortabel mogelijk je zwangerschap doorkomen.

Het oog wil ook wat

Het is belangrijk dat je bh met je lichaam meegroeit, maar het is ook fijn om een bh te hebben die je goed ondersteunt en je figuur behoudt. Een voedingsbeha van kwalitatief materiaal kan dit allemaal. Het is ontzettend belangrijk om je goed over jezelf te voelen, ook tijdens en na een zwangerschap. Gelukkig zijn deze beha’s in allerlei verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar, zodat je je ook mooi kunt voelen tijdens deze tijd. Bekijk ons ruime assortiment voedingsbeha’s en ontdekt welke stijl bij jou past. Zie bijvoorbeeld: https://positielingerie.nl/product-categorie/behas/behas-voedingsbhs/

Fijn voor jou en je kindje

Wanneer je kindje er eenmaal is, wil je het liefste niets anders dan samen rusten in deze eerste tijd. Je hebt zoveel meegemaakt, dus alles wat je leven makkelijker maakt is welkom. Dit is waarom de voedingsbeha is ontwikkeld: zodat jij snel en gemakkelijk je kindje kunt voeden. De bandjes zijn eenvoudig los te maken, zodat je binnen één enkele handeling voeding kunt geven. Zo heb je meer tijd en energie om samen met je baby te genieten van jullie eerste tijd samen.